Catlisi

06 Nov 2009 423 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image La spettatrice

La spettatrice

(3) I un dia ens vam trobar cara a cara. Jo verge i àvida, tu serena i fèrtil; poderoses totes dues. En una fracció de segon ens vam adonar que la conquesta era el menys important. Un instant paralitzador i alhora fecund en què vam posar tota la nostra densitat sobre les rajoles, ocupant l'espai que ens separava. Després, tot es va desmuntar, vam recollir les nostres coses i vam deixar la casa buida.

La spettatrice

(3) I un dia ens vam trobar cara a cara. Jo verge i àvida, tu serena i fèrtil; poderoses totes dues. En una fracció de segon ens vam adonar que la conquesta era el menys important. Un instant paralitzador i alhora fecund en què vam posar tota la nostra densitat sobre les rajoles, ocupant l'espai que ens separava. Després, tot es va desmuntar, vam recollir les nostres coses i vam deixar la casa buida.

comments (0)

no comments yet, be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a constructive critical comments icon ShMood©
camera d-lab.2/3
exposure mode full manual
shutterspeed unknown
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Non retro tabula altarisNon retro tabula...
La spettatriceLa spettatrice
La spettatriceLa spettatrice

Warning