CatÓlisi

04 Nov 2009 380 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image La spettatrice

La spettatrice

(2) Jo, en canvi, inconscient, em ficava a casa teva i em prenia el teu caf├Ę, escoltava els teus discos, llegia els teus llibres i dormia al teu llit. Quan tu sorties, jo entrava; quan tu tornaves, jo ja no hi era. No sabia quin era el meu desig, per├▓ el seguia sistem├áticament. Vaig habitar la teva vida fins aconseguir, gaireb├ę, fer-te'n fora.

La spettatrice

(2) Jo, en canvi, inconscient, em ficava a casa teva i em prenia el teu caf├Ę, escoltava els teus discos, llegia els teus llibres i dormia al teu llit. Quan tu sorties, jo entrava; quan tu tornaves, jo ja no hi era. No sabia quin era el meu desig, per├▓ el seguia sistem├áticament. Vaig habitar la teva vida fins aconseguir, gaireb├ę, fer-te'n fora.

comments (1)

Cullons! Segueixo sense entendre res, per├▓ ├ęs una mica xungo, no? La foto, molt bona, realment!
CatÓlisi: Jejej, ├ęs una combinaci├│ foto + text.
Per├▓ no no s'ent├ęn??? (subj.-verb-complements...)

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a constructive critical comments icon ShMood©
camera d-lab.2/3
exposure mode full manual
shutterspeed unknown
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Non retro tabula altarisNon retro tabula...
La spettatriceLa spettatrice
La spettatriceLa spettatrice

Warning