CatÓlisi

01 Nov 2009 15,093 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image La spettatrice

La spettatrice

(1) De vegades t'espio i jugo a ser com tu. Renego de les lleis; tampoc no m'importa que hagis aconseguit oblidar que existeixo i que un dia vaig obrir un abisme davant teu. Mai ning├║ ┬ľoi?┬ľ no havia gosat traspassar els l├şmits ni capgirar l'ordre de les coses, aquell ordre fr├ágil, artifici├│s i asfixiant que havies constru├»t amb amb tanta cura i tenacitat, perqu├Ę sabies que t'hi jugaves el sistema nervi├│s.

La spettatrice

(1) De vegades t'espio i jugo a ser com tu. Renego de les lleis; tampoc no m'importa que hagis aconseguit oblidar que existeixo i que un dia vaig obrir un abisme davant teu. Mai ning├║ ┬ľoi?┬ľ no havia gosat traspassar els l├şmits ni capgirar l'ordre de les coses, aquell ordre fr├ágil, artifici├│s i asfixiant que havies constru├»t amb amb tanta cura i tenacitat, perqu├Ę sabies que t'hi jugaves el sistema nervi├│s.

comments (1)

No entenc res :-/
CatÓlisi: Per├▓ t'agrada la foto?

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a constructive critical comments icon ShMood©
camera d-lab.2/3
exposure mode full manual
shutterspeed unknown
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Non retro tabula altarisNon retro tabula...
La spettatriceLa spettatrice
Criatures nocturnesCriatures noctur...

Warning